icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
17 augusti 2020 07:20
1

Ny vecka nya tag

Det är ju fortfarande så fantastiskt fint väder och jag vill bara fortsätta att njuta av sommaren, vänner, sol, bad, mat o vin. Men nu är det måndag morgon och jag behöver ta tag i jobbet och vikten igen. Ska försöka få ordning på matplanering, träning och jobb nu. 

Gillar

Kommentarer

  • 22 aug 2020 12:15

    Ja, det vill man ju och det finns alltid något att fira eller orsak att trösta sig med mat och godsaker men om man verkligen vill gå ner i vikt måste man bestämma sig och hålla sig till upplägget. Det är inte lätt men det är ju så det är. Nu tar vi nya tag! Pepp, pepp  😊 

Logga in för att skriva en kommentar.