icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
2 november 2018 09:34

Ny soppvecka

Nu har jag ätit middag med folk en hel vecka och ätit samma mat som de, men försökt att äta lagom portioner, men de sista dagarna blev det allt mer och även en del choklad. Så nu upp ett halvt kilo. Men förutom en lunch idag och en imorgon så kan jag hålla mig till min diet i tio dagar. Inga andra sociala åtaganden som inkluderar mat. Så nu satsar jag igen på att dra ner rejält på kaloriintaget. Det som funkar bäst är äggfrukost, fisk/kött och grönsaker till lunch och sen soppa på kvällen. Det står jag mig bäst på i förhållande till kalorimängd. Och så måltidsbarer att ta till om jag blir fikasugen. En halv sån till kaffet gör att jag kan stå emot annat. Så nu har jag köpt lite olika av felixs färska soppor. Får se om jag kan hitta något jag tycker är riktigt gott, fortfarande är jag ju inte så förtjust i soppor.... men skam den som ger sig... jag ska väl kunna lära mig. 

Jag har 9,8 kg ner till att komma under 80 som är första stora målet. Sen är det ytterligare 10 kg för att komma ner i normal BMI (dvs 19,8 kg) och sen ytterligare 2,5 kg för att komma ner till målvikt (22,2 kg)

Och jag vill verkligen gå ner åtminstone till under 80 kg innan jag fyller i december. Dit är det 5,5 kvecka. Så om jag på nåt sätt skulle klara 2 kg per vecka så hade det gott. Är det möjligt tror ni? Vad behöver jag göra i så fall? 

 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.