icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
14 april 2016 21:52

nu gäller det att hålla fokus

En och en halv vecka in och redan svårt att hålla fokus. Har haft möten hela dagen där fika och lunch ingick och jag åt det jag blev bjuden på, vilket inkluderade mörk choklad och kanelbulle. Var hungrig när jag kom hem också, men lyckades då äta torsk, wokgrönsaker och mager kvarg. Stolt över det. Totalt 1600 kalorier idag, 300 kalorier över vad jag ska äta. 1300 kalorier per dag står målet på, och ska ge mig ca ett halv kilo minus per vecka. Helst vill jag ju gå ner över ett kilo per vecka, men det kräver ju betydligt mer motion. Hela veckan ligger jag 300 kalorier över vad jag borde äta, hoppas jag kan klara av att fixa till det imorgon så jag hamnar plus minus noll. Ingen motion idag, men tidigare i veckan har jag promenerat ordentligt. Imorgon får det bli långpromenad. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.