icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
6 oktober 2014 08:05
1

nu gäller det att hålla fast vid föresatserna

vaknade idag och var inte på bästa humöret, eller rättare sagt så kom humörsänkningen redan igår. jag fick inte gjort det jag föresatte mig vilket fick mig att känna mig lite kass. och så står vikten o stampar på samma ställe som för en vecka sen. idag är en dag det hade varit så enkelt att ge upp o bara äta vad jag vill, och idag hade det framför allt varit massa knäckemackor med ost och så kunna gå o småäta hela dagen det jag känner för.....

istället ska försöka göra detta till en halvfastedag enligt 5:2 och äta ca 500 cal, förra gången jag testade det gick det inte, hoppas på bättre lycka den här gången. och så har jag det som övergripande mål idag.

 

Gillar

Kommentarer

  • 6 oktober 2014 10:24
    ImmaAmmi

    Hoppas du får en lätt fasta & en jättebra dag! :)

    Uppmuntrande kram, JeannieO!

Logga in för att skriva en kommentar.