icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
5 december 2016 10:10
1

Nu blir det kickstart

Nu är jag tillbaks i Sverige och vill inte gå upp mer nu i juletider och glöggfesttider, så jag har anmält mig till kickstart som börjar imorgon. Jag valde GI med hemmaträning. Galet kanske, men jag får försöka klara det så gott det går, och får väl göra lite avsteg då och då. Ska försöka lägga mig på 1300 kcal i snitt per dag. Jag fyller år på lördag och vill hinna gå ner lite tills dess. Hade som mål att väga samma som förra året, men då vägde jag 3 kg mindre än nu, men till nyår ska jag vara samma som då och sen ska det gå neråt är tanken. 23 kilo ska bort nu. jag vägrar att gå upp ännu en klädstorlek, istället ska jag komma i de kläderna jag redan har. 

Planen är nu att fylla i mat o motion varje dag, och skriva ett inlägg på bloggen varje dag om hur det går. Startvikt idag var 89.9 kg

Har printat inköpslistan (Johan om du läser detta så är det en del fel på mängderna, det står 0.2 g kycklingfile etc.) och ska nu iväg och handla. 

Wish me luck smiley

 

Gillar

Kommentarer

  • 5 december 2016 15:07
    mosel

    Pepp, pepp! smileyyes

Logga in för att skriva en kommentar.