icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
4 september 2019 07:44
1

Nu är det dags att ta krafttag igen

Jag gick ju ner snabbt när jag låg på 800 kalorier per dag så nu får det bli en sån period till. Sist gick det bra i tre veckor sen fick jag gallbesvär, så nu kör jag en period till så länge det känns bra. Med start idag. Den stora skillnaden är att jag jobbar nu så jag får se hur seg i huvudet jag blir av det. I somras blev jag extremt seg i huvud och kropp, men i övrigt var det inte så svårt. 

Gillar

Kommentarer

  • 4 september 2019 08:30
    mosel

    Pepp, pepp! 

Logga in för att skriva en kommentar.