icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
5 maj 2017 02:01
1

Nu 5 veckor kvar

Nu är det bara fem veckor kvar till festen och jag har inte lyckats gå ner något ytterligare sen sist, men nu är allt färdigskrivet och inskickat så nu kan jag fokusera på viktminskning. Målet tills dess är att komma under 80, drygt ett kilo per vecka. Jag tror det kan gå. 

Gillar

Kommentarer

  • 5 maj 2017 17:46

    Vad bra allt är klart nu, skönt. Lycka till,  pepp,  pepp! 

Logga in för att skriva en kommentar.