icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
16 augusti 2019 08:04
2

Nionde veckan

Jag är så glad att jag hållit ut i nio veckor och loggat hela tiden, utom några dagar jag varit sjuk. Sista veckan ner 0,2 kg. När jag nu tittar på de sista veckorna verkar förbränningen vara ca 1650 kalorier. Så om jag snittar på 1200-1300 per dag kommer jag gå ner cirka 4 hekto i veckan. Om jag kan öka på förbränningen genom att promenera och träna kanske jag kan komma upp i 5-6 hekto i veckan. Jag får se hur det går. Vet att jag borde vara glad för allt som är neråt, vilket jag är, men jag vill att det ska gå fortare. Ingen på jobbet noterade att jag hade gått ner i sommar och nu har jag vant mig vid den här vikten så själv ser jag också bara allt det som är kvar att gå ner. 

Gillar

Kommentarer

 • 16 aug 2019 08:18
  gittan52

  Så olika vi är.

  Du vill ha en snabb viktminskning och jag har alltid velat ha en långsam.

  Men vi verkar ha samma intresse i att prova oss fram till vad som passar oss bäst.

  Du verkar närma dig lösningen till vad som passar dig bäst och jag hoppas att du har tålamod, även om viktminskningen inte går så snabbt som du vill.  heart

 • 17 aug 2019 02:05

  Jag är likadan, vill se snabba resultat men man måste ha tålamod ibland  Pepp, pepp! 

Logga in för att skriva en kommentar.