icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
6 February 2017 07:33
2

Neråt men inte mycket

Tillbaks hemma nu efter två veckor. Lyckades inte fasta men äta hyfsat. Så 2 hg ner på vågen på två veckor. Inte nåt direkt bra resultat men i alla fall på rätt håll. Nu gäller det att försöka fasta två dagar denna vecka blir inte lätt men jag ska försöka. Har varit bomförkyld också så har inte kunnat träna nåt direkt. Vågar inte träna än för jag är inte riktigt frisk än. Så idag blir det hyfsat lugnt. 

Hittade en fin fiskaffär igår. Köpte fin fisk som smakade så gott. Äntligen kan jag äta god fisk även här. 

Gillar

Kommentarer

  • 6 Feb 2017 07:52
    Bella50

    Lycka till 👍

  • 6 Feb 2017 10:18

    Jag har min 1a "fastedag" idag.. 2 hg minus är helt ok 👌, det är ju minus! Heja dej! 

Logga in för att skriva en kommentar.