icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
23 januari 2017 04:14
2

Ner på vågen

Lyckades med 2 fastedagar och att äta lagom mycket de andra dagarna också och det gav resultat. Nio hekto ner på en vecka. Skönt! Nu hoppas jag kunna fortsätta denna vecka med två fastedagar, fast jag kommer att vara på resande fot. 

Gillar

Kommentarer

 • 23 jan 2017 06:42
  FrkM

  Grattis till fint resultat.

  Det kommer gå bra! Planera innan vilka dagar som verkar bäst och hur och vad du ska fasta med. 

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

   

 • 23 jan 2017 06:51

  yessmiley

Logga in för att skriva en kommentar.