icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
11 januari 2017 07:54
5

Ner på vågen

Fastan igår gick vägen, höll mig under 500 kalorier. Hoppas att det är sant som de säger att det blir lättare efterhand.... Tog en skön promenad igår också. Hittade på storytel en 15 min lång självsuggestionstext om att jag kommer äta sunt och gå ner i vikt. De säger att jag ska lyssna på den varje dag i 21 dagar. Hjälper det är det ju bra, jag ska ge det en chans. Håller också på med Lisbeth Stahres bok Snällfällan: att bryta med känslomässigt ätande. Den är bra. Nu gäller det också att klara av att skriva klart det sista på avhandlingen. Jag har ju SÅ svårt att prioritera två saker samtidigt... välidigt mycket antingen eller vad gäller mig. Tyvärr. Men jag ska inte ge upp. Så nära att bli klar nu. 

Gillar

Kommentarer

 • 11 jan 2017 07:59
  Bella50

  Pepp 👍

 • 11 jan 2017 10:51

  yes

 • 11 jan 2017 20:59
  FrkM

  Heja dej!

  Vad hette självsuggestionstexten?

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 12 jan 2017 03:39

  Gå ner i vikt och håll vikten - med NLP och Hypnos av Camilla Gyllensvan

 • 14 jan 2017 07:58

  Pepp, pepp! smiley

Logga in för att skriva en kommentar.