icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
29 augusti 2016 05:53

Ner på vågen

Jag borde vara nöjd med 6 hekto på en vecka, jag vet att jag har svårt att gå ner snabbare, men jag vill ju ändå ha en snabb minskning. Nu när jag väl har satt igång så blir jag ju så medveten om övervikten, hela sommaren tänkte jag ju inte på den. Men jag vet att det är det bästa sättet, lugn och stadig viktminskning och regelbuden träning men inte för krävande så jag får ont. Jag försöker tänka att om jag kan gå ner i snitt 6 hekto per vecka så har jag gått ner till 67 som är målvikt tills den 20 april. Det är ju inte så långt borta. Om jag bara kan hålla ut. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.