icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
3 oktober 2014 14:33
1

Mitt eget träningsläger

ja, det känns som jag har startat mitt eget träningsläger fast hemmavid. Rejäl promenad imorse, nyss vattengympa pass, och om en timme iväg till gymet.

Och lunchen nu bestod av linsröra, sötpotatis och sallad. Mums.

Vattengympan är precis bredvid jag bor och ändå har jag inte kommit iväg förrän nu. Det var bara jag med på passat, så fick en privatlektion. Jättebra upplägg och fräscha lokaler och varmt vatten. Det kommer jag göra om.

Så glad att jag fortfarande är taggad för både träning o nyttig mat.

 

Kommentarer

  • 3 okt 2014 16:29
    gittan52

    yes

Logga in för att skriva en kommentar.