icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
16 juli 2018 07:43
1

Minskade mått men inte vikt

Vågen står på samma vikt som för en vecka sen. Det känns ju inte så uppmuntrande när jag tycker jag har hållt mig till rätt matintag och rört mig mycket. Jag tycker också att det går långsammare att få upp styrka och kondis än jag hade hoppats. Men midjemåttet hade i alla fall krympt en cm. Alltid något.... Det är svårt att hålla uppe motivationen, men jag vill inte ge upp. Jag kan inte väga så här mycket, är tung och klumpig och det mesta i gareroben kan jag inte få på mig. Och målet när jag fyller 50 är fortfarande att gå ner till samma vikt som när jag fyllde 40 år, fast det kräver 1 kg ner i veckan. 

Kommentarer

 • 16 jul 2018 09:51

  Att stå still i vikt är aldrig roligt,det har jag tyvärr gjort i månader nu. 

  Förutom då den sista månaden ,då jag gått upp ett kilo i stället.

   Tappade motivationen helt enkelt.

  är i förklimakteriet och det verkar stört omöjligt just nu.

  men försöker nu att styra in mig på rätt spår igen.

  vi vill ju självklart helst gå ner i vikt, men just nu försöker jag lära mig att huvudsaken är att inte gå upp mera, försöka peppa mig själv att det står still i mellan åt, och försöka att inte tappa kontrollen och motivationen.

  vi får kämpa på, heja oss 👊🏻💕

   

Logga in för att skriva en kommentar.