icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
24 januari 2020 03:11
4

Mer vatten

Är fortfarande på resande fot så promenerar mycket för att se på allt. Försöker dricka mer vatten, tänka på att när jag känner mig sugen att jag ska börja med en glas vatten. Och så försöker jag tänka 1500 cal per dag, 500 till frukost och fm fika, 500 till lunch o em snack och 500 till middagen. Jag går säkert över det men här går det inte att logga mat för jag vet inte hur mycket eller vad jag får i mig men försöker göra nyttiga val och tänka på portionsstorlekar. har med mig måttband också för att hålla koll på att jag åtminstone inte lägger på mig. 

Gillar

Kommentarer

 • 24 januari 2020 06:33
  Bella50

  Man måste släppa lite kontroll ibland  så det inte stressar.

  Min erfarenhet är att det sätter sig inte om man återgår till rutinerna direkt.

   

 • 24 januari 2020 06:45

  mm, men jag ska vara på resande fot en månad till och nu när jag har lite mindre jobb, gör en del på distans, så tänker jag att det är ett bra tillfälle att skaffa mig bättre vanor, under hösten pga arbetsstress och annan stress la jag på mig igen. så nu vill jag i alla fall ner till var jag var förra sommaren och sen ner en del till. 

 • 24 januari 2020 06:50
  Bella50

  Glöm inte att njuta av livet bara.

 • 24 januari 2020 08:18
  paloma

  Lagom av allt är mitt motto, jag äter bara en portion mat och fyller ut tallriken med grönsaker. Gärna kokta blandgrönsaker som morot, blomkål, broccoli och gröna bönor.

  Det finns alltid bättre och sämre saker att lägga på tallriken, men ät dig lagom mätt så slipper du det värsta suget.

  Jag brukar dricka ca 6-7 glas vatten under dagen, och alltid vatten till middagen så får jag i mig vätska.

  Det är bra att du promenerar mycket, det håller igång förbränningen.

  Ha det så trevligt på resan🙂

Logga in för att skriva en kommentar.