icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
2 september 2020 07:54
2

Man får vara nöjd med det lilla....

Trots att jag har haft en vecka där jag till och med ätit godis, har inte hänt på länge, och inte tränat och rört på mig så mycket eftersom fullt fokus har varit på jobbet så har jag gått ner 1 hekto. Så tacksam för det hektot. Kunde lika gärna vara ett kilo upp. På fredag ska min rapport vara inlämnad och efter det ska det vara möjligt att fokusera på kost o träning igen. 

 

Gillar

Kommentarer

  • 2 sep 2020 08:02
    Bella50

    Bra tänk där...små steg är också steg.

  • 3 sep 2020 18:51

    Pepp, pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.