icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
25 oktober 2018 20:48
2

målet är att klara av att stå emot hungern sju veckor till...

Vissa dagar går det bättre än andra, men nu gäller det att hålla uppe motivationen. Det måste ju gå att gå ner, andra klarar det ju. 

Gillar

Kommentarer

 • 25 okt 2018 21:27
  paloma

  Det går att gå ner men det är inte alltid så lätt, jag försöker att äta så att jag inte ska gå hungrig. Då blir det inte att jag äter mellan målen. Inga lightprodukter för det fullfeta mättar bättre, då behöver man inte äta så mycket av det.

  Lycka till👍

 • 25 okt 2018 22:04

  Försök att hitta några rätter som mättar men som är kcal / kolhyd. snåla - min räddare i nöden har varit broccoli 

  Broccolimos framförallt smiley, mättar ordentligt .

Logga in för att skriva en kommentar.