icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
16 april 2016 08:53
2

Lördag morgon

och vågen visar rejält neråt, underbart. Från i måndags har jag gått ner ett kilo, idag visade den 86,1 kg. Igår var jag så hungrig och sugen på allt möjligt, men höll mig till mager kvarg mm. Och det gav resultat. Jag måste komma ihåg att när suget sätter in så bränner kroppen fett om man inte ger efter för suget. Så 1.7 kg ner förra veckan och ett kilo hittills denna vecka. Fantastiskt skönt. I början av juni är det dags för 50-årsfest för en tjej jag umgicks med för 25 år sen och lika många kilon sen.... Tänkte försöka ta mig under 80-strecket innan festen. Vill ju gärna bli igenkänd smiley

Gillar

Kommentarer

  • 16 apr 2016 09:21
    Bella50

    Med rutin och diciplin kommer du långt. Pepp 🌹👍

  • 16 apr 2016 09:28
    viljans

    Fantastiskt! Grattis!yes

Logga in för att skriva en kommentar.