icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
5 juli 2017 06:23
2

Långsamt men stadigt neråt

Det blev som jag hoppades, nu när jag inte skriver så kan jag göra bra val med maten. Och jag har promenerat åtminstone varannan dag. Vikten går neråt, det går långsamt men åt rätt håll. Det var två år sedan jag vägde så lite som nu. Skönt!! Jag börjar mitt nya jobb i mitten av augusti så målet är att kunna ta några kilon till innan dess. Jag har gått ner 2,5 kg på sex veckor så jag borde klara åtminstone lika mycket till innan jag börjar jobba. 

Gillar

Kommentarer

 • 5 juli 2017 07:41
  Bella50

  Grattis💐👍

 • 5 juli 2017 08:17
  gittan52

  Vad härligt att du är på väg ned mot din målvikt, i en lagom takt!

  Härligt att du har tid på dig, för promenader och bra kost, innan du börjar ditt nya arbete. Då har både det ena och det andra blivit en vana som du fortsätter med av bara farten smiley

Logga in för att skriva en kommentar.