icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
6 januari 2017 12:42
5

Kickstart dag 6

Igår gick riktigt bra med promenad och gym. Idag har jag tagit en rejäl promenad, skönt! Maten funkar också bra, antagligen för att jag är så fokuserad på detta nu. Har legat på mellan 800-1400 cal per dag, vilket jag tycker är bra. Tränar mig också i att äta mer sällan och framför allt inte småäta efter middagen. Tänker att det är bra att få ett så långt 'fastefönster' som möjligt mellan middag och frukost. 

Och nu har jag vägt mig efter inhandlat nytt batteri. Vikten står på 89,2 så upp några hekto efter jag gjorde juluppehåll i kickstarten, men jag är nöjd med det. Det hade kunnat vara värre. Målet är 67 kg och det känns lite avlägset. Men första stora målet är att gå ner till under 80 kg så jag slipper värken i fötterna. Men bara fem kilo, ner till ca 84 kg, kommer göra att många av mina kläder passar bättre. Jag har vägrat köpa nya kläder efter den sista femkilosökningen så just nu är det inte så mycket som sitter snyggt. 

Ska iväg under helgen där jag inte kan styra mitt intag så bra. Hoppas i alla fall kunna göra ganska bra val och få rört lite på mig. 

 

Gillar

Kommentarer

 • 6 jan 2017 14:20

  Härligt att höra att det går bra med kickstarten! Bra jobbat! smiley

 • 6 jan 2017 14:37
  FrkM

  Bra jobbat! Extra bra i kylan då jag själv helst inte går utanför dörren :)

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 6 jan 2017 14:40

  En av fördelarna med Indien. Det var ca 20 grader varmt när jag promenerade ;-) 

 • 6 jan 2017 16:16
  paloma

  Skönt att det går bra, och så skönt med värme på dina promenadersmiley

 • 6 jan 2017 22:05
  Bella50

  Lycka till 👍

Logga in för att skriva en kommentar.