icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
5 januari 2017 13:42
3

Kickstart dag 5

Gott Nytt År! Nu är jag tillbaks igen efter alla helger. Intensivt med huset fullt, och trevligt. Jag är nu tillbaks i Indien och satte igår igång att äta vettigt igen. Och idag både promenerade jag och gick på gymet. Jag är jätteladdad nu. Har en del kvar att skriva på avhandlingen men nu får skrivandet flytta ner till andra plats. Jag är ju en utpräglad projektmänniska och kan bara prioritera en sak i taget verkar det som. Nu får det bli vikten. Ska se om jag kan komma på ett sätt där allt kan få plats samtidigt. 

Imorgon blir det vägning igen, batteriet behövde bytas i vågen. 

Gillar

Kommentarer

 • 5 jan 2017 14:43
  FrkM

  Vad härligt det låter! Att vara så på g skapar liksom ett flow.

   Spännande då du säger tillbaka i Indien och avhandling. Jag blir lite nyfiken.

  FrkM
  http://padetrettio.blogg.se

 • 6 jan 2017 01:21

  Gott nytt år!  Härligt att du haft trevliga helger och är motiverad! Nu kämpar vi vidare!  Pepp,  pepp! smiley

 • 6 jan 2017 04:49

  FrkM, jag bor mestadels i Indien då min man jobbar här. Jag håller på med en avhandling och disputerar förhoppningsvis i slutet av våren. Att sitta och skriva på egen hand istället för att som tidigare gått till jobbet och haft regelbundna tider har varit dåligt för vikten och jag har gått upp rejält sista åren. Jag har svårt att få vänt på utvecklingen. Men nu hoppas jag som sagt att jag ska lyckas. 

Logga in för att skriva en kommentar.