icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
8 december 2016 10:44
1

Kickstart dag 3

Det gick bra igår, men var helt slut efteråt och har sovit 12 timmar :-) Nu är jag på g igen. Maten gick bra igår, jag avstod både lunch och middag med de andra, inte pga av maten utan av andra skäl, så jag kunde hålla mig ganska väl till bra kost. Vikt idag 88,7 (-0,4). Känns bra att vikten går stadigt neråt. Hoppas att det fortsätter så några dagar till. Idag ska jag försöka mig på styrketräningsövningar hemma, vilket jag inte testat förr, jag går hellre på gym, men det är ju perfekt att lära sig hur man kan träna hemma. 

Gillar

Kommentarer

  • 8 december 2016 14:10
    mosel

    Bra jobbat! Pepp, pepp!!smiley

Logga in för att skriva en kommentar.