icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
7 december 2016 07:13
4

Kickstart dag 2

Idag stod vågen på 89,1 (-0,4) så det känns fantastiskt skönt att kroppen blir lättare. Tycker det märks på magen. Gårdagen gick bra, så jag känner mig nöjd med första kickstart dagen. Enda avsteget var ett halvt glas vin på kvällen. 

Idag blir mer besvärligt att klara av på ett bra sätt. Jag har seminarium hela dagen, professorer ska kommentera och kritisera det jag skrivit, och är nervös för det. Maten blir också lite trixig, för det är tänkt att vi ska fika, luncha och äta middag ihop. Får se hur jag kan hantera det på ett bra sätt. Kommer inte heller hinna träna så det får bli imorgon istället som egentligen skulle varit vilodag. 

Strategin för dagen får bli att vara tidigt på plats, sitta och förbereda mig i lugn och ro och sen ta en timme i taget.

 

Gillar

Kommentarer

 • 7 dec 2016 07:20

  Lycka till idag! Tänk gärna igenom i förväg vad du ska äta idag om du har möjlighet så att du är inställd på att välja lite sundare alternativ och inte snabbt måste välja. Pepp, pepp! smiley

  Senast uppdaterad 7 dec 2016 07:21

 • 7 dec 2016 07:55
  Wancai

  Jag brukar ofta tänka när det är mycket att ta en timme i taget. Det hjälper många gånger mycket bra. SKickar pepp till dig och att dagen går galant. 

 • 7 dec 2016 08:23
  Tita

  Lycka till och var väl förberedd att försvara ditt arbete!!!

  Det går säkert bra! Pepp!

 • 7 dec 2016 10:46

  Lycka till Pepp Pepp     

Logga in för att skriva en kommentar.