icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
6 december 2016 08:27
2

Kickstart dag 1

Jag började ju egentligen redan igår för egen del. Jag köpte träningskläder, klippkort på gymet och körde ett pass där, åt under 1000 kal och klarade mig på det hela taget ganska bra. Vikt imorse 89,5 (-0,4)

Idag kommer det nog gå ganska bra. Det står promenad på schemat och det verkar bli blå himmel så det passar bra. Mitt schema i övrigt är inte heller så hektiskt. Större delen av dagen måste gå åt till förbedelser för morgondagens seminarium. Så det blir till att läsa. Och så en sväng till stan. 

Jag ska försöka att överlag vara mer aktiv än vanligt, inte fastna i soffan. Fyra dagar kvar till födelsedagen, förra födelsedagen vägde jag 86,7 så jag har 2,8 kg kvar dit. Det går nog inte på fyra dagar, fast det hade varit kul. Även om det bara skulle vara vätska som jag förlorar. 

Gillar

Kommentarer

  • 6 dec 2016 08:44
    TheDrutt

    Lycka till!!!

  • 6 dec 2016 10:07
    paloma

    Säger detsamma, lycka tillsmiley

Logga in för att skriva en kommentar.