icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
23 augusti 2016 07:22
1

Känner mig stark

Var precis på gymet och orkade cykla 11 km och sen 2 km på crosstrainern. Det låter kanske inte så mycket för många av er, men för mig är det en bedrift. Känns så skönt att börja känna sig stark igen! Kan nu bara vikten fortsätta neråt så kommer det kännas ändå bättre. 

 

Gillar

Kommentarer

  • 23 aug 2016 07:30
    Bella50

    Härlig känsla. 👏👏

Logga in för att skriva en kommentar.