icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
24 september 2014 09:06

Kämpar vidare - plankan 46 sek

Det går fortsatt bra med träning o mat. Väldigt skönt. Just nu känner jag mig lite sliten i kroppen, så jag tror jag ska cykla o träna på gymet några dagar o minska på de långa promenaderna. Gäller att slita på lite olika delar av kroppen.

När jag kom hem igår efter 12 dagars frånvaro så såg min man att jag blivit fastare i kroppen och att magen krympt, men idag visade inte våg o måttband så mycket, antar att det beror på att jag flög igår, då samlar man ju på sig massa vätska. Så det blir invägning imorgon istället. Tar mig en fastedag idag. Det har ju gått bra de andra veckorna, men idag är jag lite mindre motiverad, få se om det kan funka ändå.

Nöjd över att jag klarade 46 sek plankan imorse. Det går verkligen att träna upp sig ganska fort. Kämpar mig sakta men säkert mot minuten.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.