icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
4 juli 2016 10:04
1

Jag klarade en fastedag, så nöjd

Klarade både att fasta igår och stavgå två timmari i kuperad terräng. Så nöjd med mig själv! Nu är det bara en vecka kvar till fjällvandringen så jag behöver bli både lättare och starkare för att klara det. Bara att träna på. Bra att ha ett mål!

Gillar

Kommentarer

  • 4 jul 2016 10:25
    Bra kämpat! Pepp, pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.