icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
18 mars 2014 14:56
5

Jag gillar matdagboken!

Nu har jag haft en liten stund över och surfat runt o läst på forumtrådar och bloggar och matdagboken på facebook. Jag hade tappat lite fokus för det har varit så mycket annat, men en stund här så återkommer motivationen och viljan att fortsätta prioritera vikt o motion. Tack alla för att ni delar med er! Och inspirerad av Mosel så har jag bestämt mig för att också köra en liten påskutmaning. Det är fyra veckor kvar och jag vill väga max 76 kg på långfredag. Jag har ingen aniing om hur mycket det blir i viktnedgång för jag kan inte väga mig förrän imorgon. Sist jag vägde mig stod vågen på 79,9 kg och det var sex veckor sen. Sen har jag en motionsutmaning också. Det är ett cykellopp i mina hemtrakter i Sverigie den 1 juni. Då vill jag cykla 40 km loppet. Så nu ska jag hem o träna.

Gillar

Kommentarer

 • 19 mar 2014 17:25
  Nu har jag kommit hem och hunnit ställa mig på vågen efter en nattflygning och massa mat idag. Vågen stod på 79,5 kg, så förhoppningsvis imorgon bitti står den på ett kilo mindre än det, så jag har i alla fall gått ner under mina veckor borta, även om det inte varit i den takt jag önskaat.
 • 18 mar 2014 15:37
  Ja, Matdagboken är ett bra stöd! :) Vad kul, lycka till med dina utmaningar också! Pepp pepp!
 • 18 mar 2014 16:40
  Riktigt roligt att höra :-)
 • 18 mar 2014 17:08
  gittan52
  Ja, hittar man inte motivation på denna sida så vet jag inte var man ska hitta den ;) Lycka till med din målsättning!
 • 18 mar 2014 18:18
  Lycka till

Logga in för att skriva en kommentar.