icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
19 september 2014 06:36
1

Inne i ett flow nu

Plankan 32 sekunder nyss. Nästan tre gånger så bra som i måndags. Och har promenerat mycket varje dag. I förrgår blev det fastedag som gick bra. Tredje veckan i rad som jag fastar en dag i veckan, då blir det bara flytande som måltidersättningar, juicer och smala soppor.  Jag testade 5:2 men tyckte det var svårt att få till två dagar i veckan, en känns mycket lättare.

Så just nu sover jag bra, tränar bra, äter bra, jobbar bra o mår bra. Ska bli väldigt spännande att se vad jag väger när jag kommer hem nästa onsdag. Och på mitt gym kan de också mäta fettprocenten, som jag hoppas har gått ner mer än vikten för det känns som jag börjat få muskler.

Dessutom ska jag träffa två gamla kollegor i helgen, vi ses en helg per år, och det är alltid supertrevligt. Så jag ska försöka att inte helt falla ur goda vanor till helgen. Ska försöka undvika vete, vilket jag gjort sista veckan, och det känns bra för mig. Och så äta mycket grönsaker. Inget snacks eller väldigt lite om jag inte kan stå emot.

Äntigen en period där allt funkar, njuter av det varje dag!

Gillar

Kommentarer

  • 19 september 2014 08:46

    Härligt med flow :-)

Logga in för att skriva en kommentar.