icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
7 juli 2018 18:47
1

Inget sötsug

För första dagen hade jag inget sötsug alls, så skönt. Det dukades upp efterrätt men jag ville inte ha. Och är mätt efter drygt 1200 cal, så har lite kalorier kvar idag om jag vill äta nåt extra. Däremot fortfarande fullt fokus på mat och motion, så inget annat kan jag riktigt fixa, men det är ju semester så det får vara ok. Får gäster måndag-onsdag så nu gäller det att tänka till och bjuda på mat som funkar för mig och dem. 

Gillar

Kommentarer

  • 7 jul 2018 22:04
    gasten

    Inte lätt att ha full koll på maten när det är semester!

Logga in för att skriva en kommentar.