icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
21 juni 2014 08:18
2

Ingen lyckad utmaning

Jag skrev för 2,5 veckor sen att jag planerade att gå ner 4 kg till midsommar och så gick jag ner 2 kilo tills för en vecka sen. Men sen hände det en del tråkiga saker och motivationen till viktminskning flög sin kos och behovet av att överäta tog över. Slutresultat +1 kg totalt sett. Vilket alltså innebär +3 kg på en vecka. Så nu står jag lika villrådig igen. Hur kan jag få bukt med detta? Den frågan får jag vänta med tills imorgon för nu ska jag röja, städa o packa för att resa från Sverige den här gången. Sverige den här tiden på året är helt fantastiskt och jag skulle så gärna ha velat vara kvar längre, men har andra planer så nu är det bara att samla ihop sig och sätta igång. Hoppas ni alla har en skön midsommarhelg.

 

Kommentarer

  • 21 jun 2014 08:40

    Pepp pepp! Vi får ta nya tag! Lycka till med packningen.

  • 21 jun 2014 10:30

    Massa pepp! Det fixar du! 

Logga in för att skriva en kommentar.