icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
6 mars 2014 04:57
5

Ingen förändring av måtten

Så har jag mätt mig igen, ingen förändring sedan förra onsdagen. Blev lite besviken för jag har promenerat nästan varje dag, gjort sit-ups och armhävningar, och inte ätit något godis utan nyttig mat på regelbundna tider. Jag tycker att det skulle ha märkts på midjemåttet i alla fall. Antagligen är portionerna för stora. Jag äter ute så det är svårt att hålla koll på hur många kalorier jag får i mig. Det är nu det gäller att inte ge upp utan att fortsätta en vecka till på samma sätt eller ännu hellre lägga i ytterligare en växel. Samtidigt börjar jag bli stressad över allt jobb jag har att göra klart den här veckan, så jag ska inte pressa mig till att ocskså klara av en högre växel utan se till att jag klarar av att fortsätta med mina morgonpromenader och regelbundna måltider. Ska försöka tänka på detta citatet i veckan: [KURSIV]Motivation is what gets you started, habit is what keeps you going.[/KURSIV] Så nu gäller det att hålla fast vid de goda vanorna, även om inte måttbandet visade någon förändring.

Gillar

Kommentarer

 • 6 mar 2014 07:33
  Du tänker så rätt - kör bara på så kommer resultaten.
 • 6 mar 2014 08:50
  Kämpa på!!! Sitter i samma båt som du så nu ror vi åtsamma håll!!
 • 6 mar 2014 12:04
  Fortsätt på samma fina sätt så kommer du att se resultat, jag lovar. För mig tog det hela tre månader innan midjemåttet minskade det minsta men då blev det mycket på en gång istället. Mäter du också andra kroppsmått? För mig har stussmått och bystmått minskat mest. Kämpa på! Pepp pepp! :)
 • 7 mar 2014 12:16
  Japp ska kämpa på men nu har det tyvärr blivit pommes frites två dagar i rad..... Tyvärr hade inga andra mått heller minskat, jag mäter byst, midja, stuss o lår. Men jag ger inte upp än, var ute o gick imorse också
 • 7 mar 2014 12:18
  Det är bra! Pepp pepp! :)

Logga in för att skriva en kommentar.