icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
23 juli 2018 10:58

ingen ändring alls denna vecka....

Jag har varit på resande fot men ändå försökt att äta bra och träna varje dag men trots det så har jag varken minskat mått eller vikt. Andra veckan i rad som vågen står still. Det är så lätt att tappa motivationen. Det är så mycket mat jag inte ätit som jag skulle velat äta dessa veckor, och ändå rör sig inte vågen neråt. Känns lite tröstlöst. Förbränner man ingenting i den här åldern!?! 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.