icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
29 oktober 2014 16:16
1

Indien har fantastisk mat men inte den mest dietvänliga....

Så nu var vistelsen i Indien slut för den här gången. Min man är härifrån så jag är här då o då och för varje gång gillar jag det allt mer. Har vant mig vid det som förefaller vara kaos till en början. Det bästa med Indien är människorna o maten. Var nu i Mysore o Bangalore i södra Indien. Fantastisk mat. Allt har så mycket smak och är väl balanserat. Men hur man ska kunna låta bli att lägga på sig i det här landet är en gåta. Så mycket god mat och det mesta har ju en ansenlig mängd olja i sig. Och det är ju knappast LCHF mat.... Men hann i alla fall med två pass på gymet. Fasar lite för vad vågen ska visa imorgon....

Gillar

Kommentarer

  • 29 oktober 2014 17:44
    utter

    Åh, jag älskar indisk mat!! Var där i en månad får några år sedan, vill gärna tillbaka! :-)

Logga in för att skriva en kommentar.