icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
29 juni 2019 07:59
1

Idag är det fest och planerat avsteg från dieten

Ikväll är det stor fest, ska bli så kul. Jag planerar att göra avsteg från dieten idag, även om det gör att jag går upp i vikt. Det är det värt. Jag ska ändå tänka på vad jag äter och inte äta mer än jag förbränner det här dygnet, så på sikt borde det inte leda till viktuppgång utan bara till en långsammare viktminskning. Jag hoppas att det är buffé för då kan jag själv välja. Jag stoppar ner en måltidsbar för då kan jag ta en bit på den istället för snacks och desserter på buffen. 

Gillar

Kommentarer

  • 30 jun 2019 01:03

    Hoppas det gick bra och var trevligt! 

Logga in för att skriva en kommentar.