icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
19 juni 2020 09:27
4

hur ska jag få ordning på det

Jag vet inte vad som händer, helt plötsligt ser inser jag att det var en månad sen jag har här och loggade mat etc. Veckorna bara går. Det är något märkligt med coronatider som att tiden bara rullar framåt utan att man inser det. Och vikten ökar på... men nu är det midsommar och jag har värsta jobbperioden bakom mig så nu ska jag försöka tänka mer på mig själv och min hälsa de kommande veckorna. 

Kommentarer

 • 19 juni 2020 10:17
  ulla165

  Så var det här med... trista corontäntider... det har tom blivit några coronadroppar (som Bella säger) då och då. Vikten har gått upp ett par tre kilo - lätt som en plätt. I början av veckan fick jag ta tag i detta, nu ska jag få ordning på det tänkte jag... Jag har antecknat hela veckans matintag i 'en dolt för alla bloggen'. Det har hjälpt mig att hålla mig i styr. Jag funderar på att 'publicera det dolda' i slutet av veckan...

  Heja på dig!

 • 19 juni 2020 15:57

  Frustrerande är vad det är.

  Nya tag, imorgon. Ikväll är det midsommarafton smiley

  Glad midsommar! laugh

 • 19 juni 2020 18:58

  Glad midsommar! Jag hänger på dig Retro med 800 cal men bara mån t onsd för på torsd ska jag på utflykt

  Senast uppdaterad 19 juni 2020 22:39

 • 19 juni 2020 21:37
  ulla165

  Nya tag! Heja på er alla!

Logga in för att skriva en kommentar.