icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
24 juli 2019 14:52
1

Hjärnan fungerar bättre med mer kalorier

Märker att hjärnan fungerar betydligt bättre med fler kalorier. Igår åt jag 1500 och idag är jag helt ok och kan sitta och jobba utan problem. Men hoppas ändå att det ska gå att jobba o tänka på 1100-1200 per dag. Får se. Gäller att äta det mesta under de timmar jag jobbar, så kan hjärnan få stänga ner på kvällen. I värsta fall får jag höja upp till 1500 under arbetsveckorna och ligga lägre på helgerna. 

Kommentarer

  • 24 jul 2019 18:17

    Jag låg som lägst på 1300-1400 kalorier per dag, jag klarar inte lägre som heltidsarbetande om jag ska göra ett bra jobb. Men man är säkert olika.

Logga in för att skriva en kommentar.