icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
1 mars 2020 13:44

Hemma igen och nya tag

Nu är jag hemma igen och ser på vågen att jag har gått upp mycket de sista veckorna så nu gäller det att snabbt komma in i goda rutiner igen. Jag ska logga maten och försöka träna två gånger i veckan och hoppas att det ska ge resultat. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.