icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
22 augusti 2016 14:05

Hemma igen

Nu är jag hemma igen. Är nöjd med sista veckan, promenerade nån timme nästan varje dag vilket känns bra. Hade gått ner 7 hekto, inte så mycket men om jag kan hålla den viktminskningstakten så kan det bli 7 kg tills jag åker tillbaks till Sverige nästa gång och det är i alla fall en klädstorlek. Tänk att jag bär på 20 kg övervikt.... jag trodde aldrig jag skulle hamna här.... men blir peppad när jag läser Mosels blogg hon har ju gått ner 20 kg i år redan, så det är ju möjligt! Jag kanske hinner gå ner mina 20 kg till nästa vår. 

Har simmat 200 meter idag, skönt. Och hittills ätit sunt. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.