icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
22 september 2014 07:51

Hektiskt men bra

Nu har jag träffat massa goda vänner de sista två veckorna, vilket är så jättetrevligt! och hunnit med en kurs. Jag har promenerat så mycket att jag börjar bli bra mör i kroppen, men är så nöjd att jag orkar alltmer. Nu är det nytt tvådagars möte i Malmö. Har precis varit på det lilla gymet på hotellet o cyklat, vilket är bra så jag kan vila kroppen från för mycket promenerande.

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.