icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
1 januari 2022 10:33
3

Gott Nytt 2022!

Efter två tuffa år med pandemi och sjukdom i familjen så ser jag framemot ett nytt år som ska bli mitt år. Bort med för mycket stress och oro och in med nytt fokus på vad som får mig att må bra. Hur det ska gå till vet jag inte men jag får ta en dag i taget. 

Gillar

Kommentarer

 • 1 jan 2022 12:22

  Låt oss lämna det jobbiga bakom oss och se framåt, en dag i taget är bra. Gott nytt år!! smiley

 • 1 jan 2022 12:22
  MagganD

  Att blogga här på MD kan vara ett litet steg på resan. 👍😁

  Lycka till och God fortsättning!

 • 1 jan 2022 14:21

  Välkommen åter! Vi får ta nya tag nu! Pepp, pepp! 

Logga in för att skriva en kommentar.