icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
14 september 2014 09:02

Fyra timmars promenad

Är i fantastiskt trevliga Uppsala hos en riktigt god vän. Det finns inget bättre än att få möjlighet att tillbringa en hel helg ihop med en av sina allra bästa vänner, som man inte kan träffa så ofta på grund av avstånden. Igår var det kulturnatta i stan och vi promenerade ner dit, runt bland alla stånd, uppträdande, utställningar o människor och sen hem igen. Vi gick i över fyra timmar. Bra sätt att umgås. Har lite ont i ländryggen idag, men inte så farligt som jag var rädd att det skulle bli. Har nu varit ute på en halvtimmespromenad så här på morgonkvisten.

Maten gick också hyfsat bra igår, även om det inte blev minimalt så var det helt ok. Vi delade på en wokad nudelrätt, så god, när vi var ute o så var det lax o grönsaker till lunch. Två glas vin slank också ner, så direkt mycket uppoffring uppvisade jag inte igår. Fast jag hoppas jag kompenserade det med allt promenerande.

Nu laddar jag för en kurs i Umeå måndag till fredag. Då ska jag försöka promenera minst en timme om dagen och så lägga på lite mag- o överkroppsövningar. Behöver få bort lite daller och få fram lite mer muskler! Planerna för maten är hyfsat nyttig hotellfrukost, lätt lunch ute under dagen och så en shake o kanske lite frukt på kvällen, och så inget vin. Då borde inte kalorintaget dra iväg.

Har kvar min lilla svarta klänning som målbild. Ska gå i den när jag fyller år i början av december. Det är värt en del hårt arbete o uppoffringar.

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.