icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
27 september 2018 08:00
1

Fortsatt svårt att hålla fokus på mat o motion med mycket jobb

Nu försöker jag mest tänka att jag ska göra det bästa av varje dag. Vilka val kan jag göra just den dagen vad gäller mat o motion. Resultatat är att jag har hållit vikten, men inte gått ner mer. Tänker ändå att om jag på sikt kan klara att hålla vikten i hektiska perioder och sedan gå ner i lugna perioder kan jag kanske få det att funka. Så länge jag inte går upp under längre perioder utan antingen håller vikt eller går ner. Nu när jag inte tränat på länge har ländryggen äntligen läkt ihop och jag har inte så skarp och strålande smärta längre. Det är för trist att jag alltid får så ont när jag börjar träna. Nu får det bli lite coreövningar som inte alls frestar på ryggen och så promenader. Kanske en sväng på gymet med endast övningar jag vet inte skadar mig. 

Gillar

Kommentarer

  • 27 september 2018 08:11
    LUAL

    Bra tänkt. Se till att göra bra val när det är hektiskt. Det andra får du ta när du känner att du har tid och ork. Stress är aldrig en framgångsfaktor för viktnedgång.

Logga in för att skriva en kommentar.