icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
15 februari 2017 12:13

Fortsatt neråt, men ingen fasta på länge, så nu är det dags!

Förra veckan var jag liggande hemma med förkylning i fyra dagar och sen var det så mycket annat som hände under helgen så någon fasta blev det inte. Men hade lyckats gå ner 4 hg trots det i slutet av veckan. Och i tisdags så tänkte jag att jag var tvungen att fokusera på att skriva, ligger igen efter med massa skrivarbete så då fastade jag jag inte heller. Men imorgon MÅSTE jag fasta för jag märker hur jag varje dag tar allt större portioner, tänker allt mindre på att äta nyttigt etc och fastan hjälper mig att ändra ätande även de andra dagarna. Och nu är jag så nöjd efter att ha ätit väldigt god mat ett par dagar i sträck. Så en god middag ikväll sen får det vara nog med utsvävningar på ett tag. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.