icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
9 February 2020 04:26

Fortfarande på resande fot

Jag är fortfarande på resande fot och har inte tänkt på hur mycket jag ätit för jag har haft så fullt upp med att resa och jobba. Men hade vara gått upp 2 hekto såg jag när jag vägde mig för ett par dagar sen. Och så har jag fortsatt att röra på sig. Nu ska jag vara på samma ställe i en vecka och jag har fått undan en stor deadline på jobbet så den här veckan ska jag försöka göra bra val vad gäller maten och fortsatta att träna lite varje dag. Den 23 februari är jag tillbaks i Sverige och då får jag börja logga maten igen. 

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.