icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
23 juli 2020 07:49
1

Första veckan gick bra

Igår morse hade jag gjort en vecka med loggning av maten och diet. Det gick bra. Ner 1 kg och intag på snitt 1370 kalorier och rört på mig minst en halvtimme per dag. Men igår bytte jag lite fokus och började sortera kläder och så var jag hungrig och loggade inte under tiden igår utan tyckte att jag åt nyttig mat, men nu i morse när jag loggade så ser jag åt cirka 2100 kalorier igår, bara så där.... Intressant. Och upp 3 hg på vågen. Inser att det är bra att hinna logga kontinuerligt över dagen så man har bättre koll. Nu får det bli att dra ner på intaget igen några dagar. Det är en låååång resa att få koll på hur mycket jag ska äta per dag och klara av att hålla det. Sex dagar kvar på vecka två och målet är att det ska vara neråt även denna vecka. 

Gillar

Kommentarer

  • 23 jul 2020 16:30

    Heja dig!

Logga in för att skriva en kommentar.