icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
21 juni 2019 06:49
2

Första veckan avklarad

Jag kan nästan inte tro det. En vecka avklarad och 3 kg ner på vågen. Då är det ju värt att logga och planera vad man ska äta, och tänka för mycket på det. Ska bli så spännande hur mycket jag går ner nästa vecka när vätska etc redan är ur kroppen. 

Kommentarer

  • 21 jun 2019 08:00

    Grattis JennieO! Jag är på dag ett och suger i mig av andras glädje och framgångar. 

  • 21 jun 2019 09:25

    Lycka till! Det här är första gången av jag vet inte hur många försök där det går så bra. 

Logga in för att skriva en kommentar.