icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
8 maj 2020 08:32

fastedagarna har effekt

Två fastedagar och 1,5 kg ner. Nu bara 6,8 kg kvar tills jag är överviktig och inte fet enligt BMI. Nästa vecka går kanske lättare hoppas jag. Försöker tänka att jag ska äta en fjärdedel mindre de andra dagarna jämfört med vad jag gjort de sista månaderna när jag gått upp i vikt. Vill försöka lägga mig på nivån av mat som jag kommer behöva när jag är normalviktig så jag lär mig hur mycket det är. Och så två fastedagar för att få en skjuts i viktminskningen. Men de andra dagarna har det nog blivit lite för mycket mat, men jag är ändå nöjd för jag har också fått till dagliga promenader trots att kroppen värker. Nu är jag bara 2 hekto från att vara under 90 kg så det känns ju skönt. 

Gillar

Kommentarer

  • Ingen har kommenterat detta inlägget.

Logga in för att skriva en kommentar.