icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
9 september 2014 10:58
1

Fastedag

Nu ska jag försöka en fastedag igen, det gick ju bra förra onsdagen. Jag inser att även om jag rör på mig ordentligt går jag inte ner i vikt för jag äter alldeles för mycket om jag inte håller koll på matintaget. Så ska se om jag åtminstone kan lägga in fastedagar nån gång per vecka så jag den dagen i alla fall håller nere kaloriintaget. Jag orkar bara inte att skriva in allt jag äter i dagboken. Jag vet inte varför jag tycker det är så jobbigt. Kanske för att jag tycker jag blir alldeles för fixerad vid vad jag äter då.

Gillar

Kommentarer

  • 9 sep 2014 11:29

    Ja, det kan vara en bra idé att ha vissa "fastedagar" då man äter mindre bara man inte överkompenserar för mycket dagen efter. Jag tycker också det är jobbigt att skriva upp all mat men jag funderar på att börja göra det då jag kommer hem till Sverige och har kommit i ordning där för jag har också problem med att jag gärna äter för mycket om jag inte hela tiden håller koll. Periodvis har det gått jättebra för mig men det känns lite som en ständig kamp ändå. Pepp pepp!

Logga in för att skriva en kommentar.