icon-chat icon-cutlery icon-dumbbell user count-calories menu Search
Jag har nu kommit halvvägs i livet och har bestämt mig för att komma ner till min målvikt och sedan hålla den. Att andra halvan av livet inte ska behöva upptas av att gå ner i vikt, det finns annat som är roligare att syssla med. Så nu vill jag gå ner till min målvikt och sedan en gång för alla lära mig att hålla min vikt, som större delen av livet har pendlat upp och ner.
7 augusti 2020 07:09
2

En lärorik dag

Igår var en sån dag när jag hade fullt upp med annat och det som hände var precis vad som händer när jag jobbar. Jag blir upptagen av det jag gör och glömmer att planera maten utan plockar i mig lite då och då. Jag glömmer liksom allt det här med mat och loggning. Nu försökte jag minnas vad jag åt igår och det blev lite för mycket men inte alldeles för mycket, men hade ändå gått upp i vikt tills idag. Det värsta är att jag är orolig för att jag ska fortsätta med såna dagar nu när jag ska börja jobba, att jag tappar bort det här med kost och loggning. Måste hitta ett sätt att planera och fortsätta hålla detta med mat och loggning som en prioritet. 

Kommentarer

 • 7 aug 2020 07:47
  Bella50

  Mina ledord i början var både rutin & disciplin.....&..orsak & verkan

  Jag måste också  tänka till numera ...och påminna mig om dom.

  Pepp

 • 10 aug 2020 10:07

  Det är viktigt att inte bli hungrig utan att äta regelbundet så man inte bara äter vad som helst. Mitt tips är att du ställer klockan varje 3-4 timme och äter något nyttigt. Ställ klockan på mobilen och gör det redan på morgonen innan du börjar med allt så att du inte glömmer bort det. Ha ingen mat vid skrivbordet, bara vatten. Om du känner att du måste tugga på något, testa tuggummi.

Logga in för att skriva en kommentar.